Logo-Inham-Nei-Coaching

Ondernemerscoaching
Wil jij een succesvol ondernemer zijn? Het begint bij jezelf! Pas als jij zelf geloof hebt in jouw dienst of product zal de verkoop ervan makkelijker gaan. Maar hoe zorg je voor het geloof en vertrouwen?

Als je kiest voor coaching bij praktijk Inham worden jouw belemmerende overtuigingen kritisch tegen het licht gehouden. Het vinden van jouw kracht, dat is de basis voor het succes van jouw onderneming.
En heb je nog praktische hulp nodig, bijvoorbeeld bij marketing, acquisitie of je ondernemingsplan? Dan ken ik de juiste mensen voor jou om je naar door te verwijzen.

Time-Management
Van werken en drukke bezigheden wordt niemand ziek. Maar als je altijd haast hebt en het werk voor je gevoel nooit af is, dan is dat slecht voor je gemoedsrust, voor je productiviteit én voor je gezondheid. Het kán anders.tijd voor jezelf en goed gesprek

Bij de workshop time-management leert de werknemer prioriteiten te stellen op basis van urgentie en belangrijkheid en om het vervolgens om te zetten in een effectieve en efficiënte planning. Tevens leren zij efficiënt om te gaan met e-mail. 
Daarnaast wordt aandacht besteed aan het herkennen en hanteren van onderliggende belemmerende denk- en gedragspatronen. Timemanagement is immer veel meer dan alleen het tijdsframe: Namelijk het bewust bezig zijn met het moment! Het doorleven van de handelingen en van daaruit de satisfactie vergroten.

Workshop Kernkwaliteiten
Bij de workshop kernkwaliteiten krijgt de werknemer inzicht in zijn natuurtalenten, die van zijn collega’s en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Hiermee wordt het samenwerken en het benutten van elkaars kwaliteiten bevorderd. De workshop wordt in één dagdeel gegeven.

Deze workshop kan ook ingezet worden als teambuildingsactiviteit.


Meditatie op de werkvloer
Indien u meerdere werknemers tegelijk een coachingsaanbod wilt geven, denk dan ook eens aan meditatie op de werkvloer

Meditatie is een techniek om het bewustzijn te verbreden en te verdiepen. Op deze wijze breng je jezelf steeds weer in het hier en nu en kom je tot rust. Innerlijke rust. Dit draagt er toe bij om meer ontspannen in de wereld te staan.
Praktijk Inham biedt een combinatie van begeleide meditatie, ontspannende- en inzichtgevende meditatie. Het voordeel van deze vorm van meditatie onder leiding van een coach is dat er na de meditatie ruimte is om de ervaring van het mediteren te delen en er worden tips gegeven hoe om te gaan met de verkregen inzichten.
Naast be begeleide meditatie binnen behoort ook meditatie buiten (wandelcoaching) tot de mogelijkheden.

Inham: baken bij stress

  • Niet lekker in je vel? Met NEIcoaching ga je weer leven vanuit je eigen kracht!Je komt weer met jezelf in verbinding.
  • Voor kinderen is het leven soms een uitdaging. Gelukkig is er voor kinderen van alle leeftijden al hulp mogelijk.
  • Leerproblemen praktisch en snel aanpakken met de training ‘Ik leer anders’. Juist voor beelddenkers!
  • HSP staat voor "Hoog Sensitieve Personen". Een HSP-er is gevoeliger dan anderen.Een mooie kwaliteit?!
  • Tangles: therapeutisch speelgoedvoor jong en oud.Te koop bij Inham in diverse kleuren en uitvoeringen.